Dragnea, Comisia SRI. Mircea Badea: Mi se face jenă. Vom umbla toți bulversați pe stradă

Mircea Badea
Mircea Badea

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, luni, la Antena 3, că va răspunde oricăror întrebări în faţa Comisiei SRI, arătând că ştie lucruri care trebuie cunoscute.

„Trebuie spuse, trebuie ştiute. Vorbim de o perioadă neagră din istoria acestei ţări. Vorbim de destine frânte, oameni distruşi. Eu nu vorbesc la TV cum vorbea altul despre tăiat de porci. Voi vorbi într-o Comisie, dacă voi fi chemat. Nu mi-e teamă", a declarat, luni seară, Liviu Dragnea.

Ce zice Mircea Badea

Ulterior, Mircea Badea, în emisiunea În gura presei, a comentat subiectul.

„Mie mi se face jenă când îl aud... jenă, jenă – mi-e jenă mie așa ca telespectator – mi se face jenă când îl aud pe Dragnea spunând: când o să mă duc eu la Comisia SRI. Cred că a spus-o a cincea oră în ultimele șase luni. Dragnea, am înțeles, cu toții ne vom crăcăna, vom umbla toți bulversați pe stradă, vom vorbi singuri, când te vei duce tu la Comisia SRI", a spus Mircea Badea.

„Nu este decât un motiv rațional"

„Una, două mai stă Dragnea un pic și zice: ei, când o să mă duc eu la Comisia SRI. (...) Nu este decât un motiv rațional pentru care unul la o lună, o lună jumătate, mai vine public și zice: Când o să mă duc eu la Comisia SRI. Păi, și când? Ei, nu știu, dar o să mă duc eu. Nu există decât un singur motiv pentru care unul face asta: să transmită semnale de genul ăla, înțelegeți? (...) Nu există alt motiv pentru un om zdravăn la cap. Pentru un om care nu e zdravăn la cap, poate să existe orice altă motivație: a auzit voci, i-au spus extratereștrii, habar n-am. Dar pentru unul cu toate facultățile mintale, în sensul ăsta, nu poate exista altă variantă pentru acest gen de comportament al domnului Dragnea în afară de semnalele repetate către SRI", a declarat jurnalistul.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel