Caz Bejinariu. Dragnea, despre cererea DNA: ''Intră pe ordinea de zi''

Liviu Dragnea, a declarat joi că solicitarea DNA cu privire la efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu va intra pe ordinea de zi a plenului în februarie, când începe sesiunea.

Întrebat dacă este nevoie de o nouă solicitare a Parchetului în privinţa deputatului PSD Eugen Bejinariu, Dragnea a precizat: "Nu, din câte ştiu eu, nefiind cvorum (în 5 decembrie - n.r.), când începe sesiunea în februarie, intră pe ordinea de zi", scrie Agerpres.

Dragnea a adăugat că deputaţii PSD vor vota conform conştiinţei, arătând că nu crede că se pune problema respingerii solicitării Parchetului.

"Să ajungem acolo. Votăm pentru... cum dictează conştiinţa. Nu cred că se va pune problema să se respingă solicitarea de la Parchet, dar discutăm atunci", a afirmat Dragnea, potrivit aceleiași surse.

În 5 decembrie, şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor în care urma să se dezbată şi să se voteze cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale a deputatului Eugen Bejinariu nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum.

DNA a cerut încuviinţarea efectuării urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul "Microsoft 2".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel