Dragnea, audiat. Chirieac: Să nu ne mai ascundem după deget

Liviu Dragnea a ajuns, vineri seară, la Parchetul General, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul violențelor de la mitingul din data de 10 august. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3.

„Este de necrezut! Poliția politică s-a mutat de la DNA la Parchetul General. Domnul Dragnea este nevinovat. În afară de huligani, nu văd cine ar putea fi vinovați în protestul din 10 august. În niciun caz autoritățile”, a declarat Bogdan Chirieac, vineri seară, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale.

„Dacă la doi ani de la câștigarea alegerilor cu un scor zdrobitor, în România, Parchetul General își mai permite să facă poliție politică, de vină sunt cei care au câștigat alegerile, domnul Liviu Dragnea și PSD, cu toată dragostea și cu tot regretul spun acest lucru. Faptul că este chiar dânsul subiectul unui dosar de poliție politică nu mă încălzește, poate fi oricine. Întâmplător, este dânsul. Problema este că sistemul a supraviețuit în România. Să-l chemi pe Dragnea, care a fost în concediu, să îl întrebi de mitingul din 10 august... este evident că, în România, lucrurile continuă să meargă în aceeași direcție greșită, iar responsabili pentru direcția greșită – să nu ne mai ascundem după deget – sunt Liviu Dragnea și coaliția majoritară", a spus Bogdan Chirieac.

Întrebat dacă este posibil ca liderul PSD să fi fost chemat la audieri în urma declarațiilor sale privind „o tentativă de lovitură de stat" și finanțări din exterior, analistul politic a oferit următorul răspuns: „Eu nu cred că Parchetul investighează această pistă. Cred că l-au chemat pentru chichițe procurărești. (...) Eu nu cred că Parchetul investighează ceea ce noi am spus la televiziune, am suspectat, pentru că noi am privit și am spus ce credem. (...) Lucrul cel mai important, după mintea mea, e să aflăm cine sunt cei care au încercat să intre în forță în clădirea Guvernului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel