Dragnea anunță prăpădul! Se va întâmpla cam prin august

Liviu Dragnea FOTO AGERPRES
Liviu Dragnea FOTO AGERPRES

Liviu Dragnea a rupt tăcerea din închisoare, vineri seară fiind difuzată a doua parte din interviul pe care fostul lider al PSD l-a oferit. 

„Un an de zile am văzut și văd o societate mai captivă decât sunt eu aici (n.r. în închisoare), o societate captivă unei manipulări incredibile! Din păcate, asta se întâmplă. Nu este decât începutul răului. Niciodată nu mi-a plăcut să prevestesc ceva rău, dar este doar începutul răului! O să vină toamna... Din ce aud, din ce în ce mai puțini oameni au încredere în faptul că va fi mai bine sau au încredere în ceva măsuri pe care să le ia puterea actuală. Nu au încredere nici în opoziție, ca alternativă”, a zis Liviu Dragnea în cadrul interviului difuzat, vineri seară, la Realitatea Plus. 

România ratează șansă după șansă! Nu se știe ce se întâmplă cu COVID-19. Nu știe nimeni. Aud tot felul de zvonuri care sunt date ori intenționat, ori, pur și simplu, vin informații de afară, din interior, habar n-am”, a continuat Liviu Dragnea.

„Cert este că se pare că nu va fi bine, nu mă refer aici la pandemie, ci din punct de vedere economic și social. Până la urmă, să vedem ce se întâmplă”, a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel