Dragnea, amenințat cu violul. A făcut plângere

Liviu Dragnea ar fi fost amenințat cu violul.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut, joi, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Avocații lui Liviu Dragnea susțin că acesta îndeplinește toate condițiile pentru a fi eliberat. Judecătorii au rămas în pronunțare.

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a făcut o serie de precizări joi dimineață: „Ne-am judecat cu privire la contestația pe care am formulat-o. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre, în sensul în care dânsul îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat și să elimine eventual un subiectivism.”

„Cum adică Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul?”

Liviu Dragnea ar fi fost amenințat cu violul. „Cum adică Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul?”, a întrebat-o Roxana Ciucă, adăugând: „Spunea chiar colegul dumneavoastră, profesorul Corneliu Popescu, în sala de judecată, și domnul Dragnea a luat cuvântul, spunând că da, am făcut plângere. Ne puteți explica?”

„Având în vedere că este o plângere penală, dacă este, e un aspect care nu este public. Nu am ce să vă să explic în plus”, a zis avocatul Flavia Teodosiu.

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, a insistat cu întrebarea: „Cine l-a amenințat cu violul?

„Ideea este următoarea: ceea ce a subliniat bunul meu prieten și coleg e faptul că, la data la care dânsul a fost încarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic și indirect, dar, în realitate, în mod direct, îl amenința pe domnul Dragnea că, dacă ajunge în penitenciar, urmează să fie... mă rog... verificat... nu mă pot exprima la modul în care dânsul a înțeles să... Mi s-a părut și la data respectivă și mi se pare și acum abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om!”

Flavia Teodosiu a mai spus că acest moment trebuie depășit. „Eu cred că acest moment trebuie depășit, întrucât ne aflăm într-o altă fază. Ne aflăm într-un alt moment, extrem de important pentru un om, care este cetățean al acestei țări, are drepturi și obligații”, a mai spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel