Dragnea a plecat de la moţiune pentru o "discuţie de suflet"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că a avut o ''discuţie de suflet'' şi ''despre suflet'' cu pensionarii social-democraţi, care s-au reunit la Palatul Parlamentului în Consiliu Naţional.

Dragnea a participat joi, alături de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la reuniunea organizaţiei pensionarilor PSD, în timp ce Parlamentul dezbătea moţiunea de cenzură "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

Cei doi preşedinţi de Camere au ieşit de la şedinţa plenului în timpul apelului nominal pentru votul la moţiune. Întrebat de jurnalişti dacă este vorba despre un boicot al parlamentarilor PSD la moţiune şi despre ce a discutat cu pensionarii, Dragnea a spus: "Am avut o discuţie de suflet cu pensionarii. Să se termine moţiunea şi ieşim şi discutăm despre 'succesul' moţiunii. Am vorbit despre suflet".

Apoi, întrebat de reporterul Realitatea TV daca le-a spus și de dosarele sale penale, Liviu Dragnea a avut o reacție nervoasă, strigând foarte tare, în timp ce s-a întors și i-a spus reporterului: ”DA!”. (n.r le-a spus de dosarele sale penale). Apoi, șeful PSD a spus că nu a țipat, ci doar a vrut ca reporterul să audă mai bine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel