Urmărește emisiunea live


Dragnea: 2017 - an tensionat, fumigene, program de guvernare

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că 2017 a fost un an 'foarte plin şi tensionat', cu multe 'răzbunări' şi 'fumigene', însă coaliţia majoritară a reuşit să pună în practică programul de guvernare.

'Un an foarte plin, foarte tensionat, mult prea tensionat, un an cu multe răzbunări, dar, în acelaşi timp, cu foarte mult zgomot şi cu foarte multe fumigene, dar, în acelaşi timp, s-a reuşit, împotriva tuturor acestor acţiuni, ca această coaliţie de guvernare, prin Guvernul său, să pună în practică ceea ce prevăzuse în program pentru 2017. Deci, sunt şi satisfacţii pentru că ceea ce am promis s-a realizat într-o mare măsură şi supărări pentru atmosfera din acest an care nu prea e o atmosferă propice pentru dezvoltarea statului român', a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat cum caracterizează anul 2017.

Potrivit lui Dragnea, actuala guvernare reuşeşte să încheie anul cu un deficit bugetar sub 3%.

'Reuşim să încheiem anul cu un deficit sub 3% în condiţiile în care ni se spune de o perioadă foarte mare că vom depăşi 3% şi că vom intra sub incidenţă. Am reuşit să adoptăm măsurile pe care le-am anunţat în campania electorală care să ducă la creşterea veniturilor populaţiei, am reuşit să gestionăm creşterea bugetului apărării la 2% din PIB şi asta a dat posibilitatea pentru MApN să încheie contracte foarte importante pentru sistemul nostru de apărare', a adăugat Dragnea.

El a spus că anul se încheie în mod echilibrat.

'Toate previziunile negative pe care le-am primit aproape din toate părţile, începând cu preşedintele României, instituţii internaţionale, Opoziţie, alţi comentatori se pare că nu s-au adeverit şi încheiem anul într-un mod echilibrat şi respectând ceea ce ne-am angajat atunci când am fost în campania electorală şi când am adoptat programul de guvernare în Parlament', a susţinut Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel