Urmărește emisiunea live


Dragnea: Guvernul, ca şi proiect, este realizat; cei care vor să intre în guvern se plimbă prin Bucureşti

Guvernul, ca şi proiect, este realizat, dar membrii coaliţiei care vor să intre în viitorul executiv stau şi se plimbă prin Bucureşti, a afirmat, joi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

”Guvernul ca şi proiect este realizat. Doamna Shhaideh era pregătită - este o femeie conştiincioasă - să meargă la tablă la preşedinte în această săptămână cu tot, aşa cum i s-a cerut, cu programul, cu discuţia despre deficite, echilibrul macroeconomic, toate măsurile noastre, stabilitate, inclusiv arhitectura guvernamentală şi echipa guvernamentală. Normal că era pregătită. (...) Există şi proiectul de buget făcut. Această coaliţie, cu cei care vor să intre în guvern stau şi se plimbă prin Bucureşti. A fost Sorin Grindeanu, ne-am despărţit în seara asta, s-a dus să-şi mai cumpere două cămăşi. Stă şi mâine aici, că doar-doar s-o întâmpla ceva. (...) Suntem în situaţia asta. Ce credeţi că pot să spună alte ţări, cum pot înţelege alte ţări ce se întâmplă la noi? Există foarte multă îngrijorare. Oamenii de afaceri români şi străini cum se gândesc? Cursul ăsta care a început să o la vale... Totul devine din ce în ce mai periculos. Există o limită în toate astea”, a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV, citează Agerpres

Citește și: Shhaideh, UIMITĂ TOTAL de discuția cu Iohannis: Mi-a spus acest lucru 

În acest context, liderul PSD a amintit că Guvernul Cioloș a fost instalat într-o zi și jumătate, miniștrii cabinetului fiind chiar ajutați de social-democrați. "Pentru că noi am fost responsabili, am zis că țara are nevoie de stabilitate, nu de criză. Într-o zi jumate a fost instalat. (...) Am ținut piept frustrărilor tuturor colegilor de partid. Fiecare ministru a fost luat de mână de fiecare ministru din cabinetul Ponta, discutat cu el, ajutat, dat materiale, membrii din comisiile de audiere ai noștri i-au ajutat, i-au îndrumat, pentru ca audierea să curgă repede, să fie civilizată, să ajungem la votul de învestitură. Și acuma vine și spune că în două zile e grabă? (...) Să mai stăm încă o săptămână? În fiecare zi în care se întârzie instalarea guvernului se produc prejudicii pentru români și pentru țară. (...) Sorin Grindeanu a stat cu mine și cu domnul Tăriceanu câteva ore, doar-doar o ieși ceva de la întâlnirea informală", a adăugat Liviu Dragnea.

Citește și: Ciuvică - Chichirău (USR), scandal MONSTRU la Antena 3. "Am plecat din platoul emisiunii!"

Acesta a arătat că nu putea să facă două-trei propuneri pe care să le trimită apoi la președinte "să le tragă din căciulă".

"Suspendarea este un joc mic. (...) Eu nu vreau să jucăm România la ruletă", a mai spus Dragnea, adăugând că programul de guvernare prezentat în campanie rămâne 100% valabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel