Draga și-a pregătit MOARTEA. Radu Tudor, DETALIU. "Mi-a spus: Când vei prezenta știrea despre plecarea mea..."

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Draga Olteanu Matei și-a pregătit prietenii pentru momentul în care va muri. 

Prezentatorul TV, Radu Andrei Tudor, a avut o legătură specială cu actrița Draga Olteanu Matei și a povestit o amintire pe care a avut-o cu aceasta. 

"Draga pregătea oamenii dragi pentru momentul în care va pleca. Vorbea cu detașare despre acest moment: Radu, scumpul meu, bătrânețea e grea, viața începe și se termină. Și trebuie să privim plecarea ca pe ceva firesc. Și mai ales să o facem demn. Când vei prezenta știrea despre plecarea mea, vreau să te văd demn și cu un zâmbet pe care știu că mi-l transmiți doar mie. Au fost cuvintele pe care mi le-a spus când am filmat emisiunea de ziua ei de naștere, atunci când a împlinit 85 de ani. Draga era tonică. Prin 2008 știu că era director la televiziunea locală unde eu lucram. Și atunci când greșeam ceva îmi spunea într-un fel în care reușea să mă mobilizeze. Mi-a zis așa: Dacă nu pleci la București, să te văd că lucrezi într-o televiziune națională, te dau afară. Vreau să mă faci mândră, vreau să văd dacă mai am fler la oameni. Să-ți văd aripile, dragul meu", a povestit Radu Andrei Tudor, citează click.ro

"Îmi spunea mereu să mă feresc de oamenii care îmi zâmbesc de la prima întâlnire"

"Draga se pricepea foarte bine să gătească. Atunci când mă duceam acasă, treceam pe la ea și îmi făcea tot ce știa că îmi place să mănânc. Urmau  nopți lungi în care Draga spunea bancuri și povestea întâmplări haioase din viața ei. Vorbea despre colegii ei de scenă cu mult respect și admirație. Draga îmi spunea mereu să mă feresc de oamenii care îmi zâmbesc de la prima întâlnire și care oferă prea mult din primul moment. M-a învățat foarte multe despre oameni. Era un bun psiholog și spunea că îi place să observe oamenii. Spunea despre pandemie că va cerne și că ne va învăța câteva lecții importante. Și că nu strică să avem mai mult timp să medităm la lucrurile importante din viață. Îmi este greu să nu mai am cui să spun: Ce face Draga mea dragă?", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel