Draga Olteanu Matei, revoltată de ce a văzut la TV: Este ceva îngrozitor

Marea actriţă a teatrului românesc Draga Olteanu Matei se declară revoltată de cazul Boureanu, motiv pentru care propune să fie făcută o petiție către Parlament, către CSM, către Guvern, pentru a sancționa violența în familie cu 25 de ani de închisoare.

"Sunt atât de indignată încât nu mă cuprinde pământul. Nu pot să suport ceea ce am văzut aseară și de câte ori s-a dat pe toate posturile. Este ceva îngrozitor.

Când am văzut copilul acela târât pe stradă și îmi închipui ce palme i-o mai fi dat mi-am adus aminte de vorba d-lui Mircea Badea, care spunea: «bătaia doare și doare foarte tare, dar cel mai tare dor cuvintele urâte, cuvintele josnice, murdare». Este de neînchipuit ca cineva să îi facă altcuiva așa ceva. Indiferent cui, indiferent cine. Nimeni nu are voie să   bată, să insulte, să umilească, să înjosească pe cineva. Nimeni, sub niciun motiv", a declarat Draga Olteanu Matei, luni, la Antena 3.

[citeste si]

Doamna foarte dragă iubitorilor de teatru și film românesc consideră că cei care își bat familia trebuie pedepsiți aspru și a făcut o propunere în acest sens.

"Propunerea mea este să facem o petiție către Parlament, către CSM, către Guvern prin care să le cerem ca celor care își bat familia și își maltratează copiii să li se dea 25 de ani de pușcărie. Și nu trebuie să-i execute, că avem de făcut atâtea drumuri, nu avem autostrăzi... Dar să li se interzică să se mai apropie de familia lor", a propus actrița.

Cât despre politicianul Cristian Boureanu, Draga Olteanu Matei spune că "nu s-a construit pe dinăuntru prin nimic. E un derbedeu cu bani. Mi-e o silă cruntă".

În final, Draga Olteanu Matei a transmis și un apel pentru toți cetățenii acestei țări: "Dragi români, dragi oameni, dragi prieteni, haideți să semnăm, haideți să luăm atitudine ca aceste lucruri să nu se mai întâmple niciodată. Chiar și cei care vă bateți copiii și vă călcați nevastele în picioare, gândiți-vă totuși că acest lucru nu se face și că v-ar sta foarte bine cu târnăcopul și cu lopata pe marginea drumului să faceți șosele pentru țară și dacă vă vine a bate pe cineva, dați-vă cu capul de pereți!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel