Draga Olteanu Matei, la spital de URGENȚĂ! Care este starea de sănătate a îndrăgitei actrițe

Purtătorul de cuvânt al Spitalului 'Sf Spiridon' din Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a precizat, luni, care este starea de sănătate a actriţei Draga Olteanu Matei.

'Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge.' a spus dr. Diana Cimpoeșu.

'De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut', a declarat dr. Diana Cimpoeşu.

Vineri seara, Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul din Piatra Neamţ la UPU al Spitalului 'Sf. Spiridon' din Iaşi, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Aflată în stare gravă, actriţa a comunicat cu echipa medicală, a dat date despre istoricul medical, despre tratamentul pe care îl urmează, apoi a fost supusă unor investigaţii medicale.

După ce a fost stabilizată, Draga Olteanu Matei a fost sedată şi internată la terapia intensivă pentru Clinica de Gastroenterologie şi Hematologie a unităţii medicale, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel