"Draga mea prietenă" se mută de la 1 iulie. Cine va antrena distracția

Emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D, se mută, începând din 1 iulie, direct la malul mării, unde prezentatoarele Cristina Cioran și Paula Chirilă vor orchestra, în direct, distracția în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00, pe plaja Mambo din Mamaia.

Invitații speciali ai celor două prezentatoare vor oferi spectatorilor și telespectatorilor muzică, povești interesante, sfaturi utile, dans și jocuri, dar și informații despre locurile de distracție de la malul mării, în timp ce jurmalul monden al emisiunii va dezvălui ce mai fac vedetele autohtone.

Ana-Maria Barnoschi, cooptată în echipa "Draga mea prietenă"

Simpatica asistentă a lui Liviu Vârciu de la "Roata norocului", Ana-Maria Barnoschi, este și ea cooptată în echipa emisiunii pe perioada verii. Ana-Maria va face fitness alături de turiștii de pe plajă, va dansa și va întreține cu energia ei inepuizabilă veselia în rândul spectatorilor și al telespectatorilor.

"Abia așteptăm să ne vedem la mare, dragi prieteni! V-am pregătit foarte multe surprize, vom avea invitați fabuloși, iar Ana-Maria ne va <antrena> pentru distracție în fiecare dimineață. (...) Luați-vă costumul de baie, ochelarii de soare și veniți alături de noi pe plaja Mambo din Mamaia, veți avea pate de cea mai frumoasă vacanță la mare!", a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Paula Chirilă vor beneficia și de ajutorul vedetelor Kanal D, care se vor alătura celor două prezentatoare în emisiunea "Draga mea prietenă la mare".

"Colegii noștri vor fi alături de noi în emisiune de-a lungul lunii iulie. Vom organiza concursuri și vom oferi premii foarte mari pe plaja Kanal D. Fie că veți fi alături de noi, pe plajă, fie că ne veți urmări din fața micilor ecrane, vă promit că veți simți cu toții bucuria unei porții zdravene de vacanță la malul mării", a spus și Paula Chirilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel