Ce spunea Streinu-Cercel în ianuarie-februarie despre coronavirus: Au fost trei surse!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Dr. Adrian Streinu-Cercel a explicat de ce a vorbit în ianuarie și în februarie despre virus ca fiind un mic punct pe harta Chinei.

Dr. Adrian Streinu-Cercel a explicat de ce a vorbit în ianuarie și în februarie despre virus ca fiind un mic punct pe harta Chinei, la Digi 24.

Întrebat despre declarațiile sale despre coronavirus, pe care îl compara cu un virus slab, doctorul a explicat: „Toate afirmațiile pe care le-am făcut la momentul respectiv le-am făcut pe date care existau la momentul respectiv. Majoritatea erau de la OMS, apoi de la CDC din Atlanta și de la ACDC, Centrul de control al bolilor european. Aceste trei surse sunt surse care stau pe masa oricărui medic infecționist și epidemiolog 24h/24h"

„Dacă ne aducem cu toții bine aminte, undeva în decembrie s-a dat un mic semnal, iar pe 3 ianuarie a venit OMS și a spus este o problemă în Wuhan. Și toată lumea s-a uitat cu atenție ce problemă este în Wuhan. În contextul în care noi cunoaștem existența coronavirusurilor pe Terra, nu de acum ci de hăt-hăt", a explicat dr. Streinu Cercel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel