EXCLUSIV  Dr. Mihai Craiu, invitatul lunii la Parenting 101 cu prof. univ. Georgeta Pânișoară

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prof. univ. Georgeta Pânișoară și jurnalistul Narcis Neagoe revin cu o nouă ediție de „Parenting 101: Pentru tine și copilul tău” la DC News TV.

Emisiunea „Parenting 101: Pentru tine și copilul tău” de la DC News TV își propune să arate adulților cum să fie buni părinți, dar și cum să se îngrijească de propria persoană.

Prof. Univ. Georgeta Pânișoară de la Facultatea de Psihologie și Științele Educație din cadrul Universității din București are o bogată experiență în arta parentingului, având la activ 14 cărți publicate, 4 jocuri educaționale și peste 100 de articole științifice.

Medicul pediatric dr. Mihai Craiu este invitatul lunii acesteia la Parenting 101. Vor fi abordate subiecte precum cunoștințele părinților în a-și medica sau nu copiii, dar și parentingul din perspectiva unui tată medic.

La emisiunea noastră de la DC News TV vom explora multe subiecte din domeniul parentingului, de la nevoile socioemoționale ale copiilor și adulților, până la stilurile de parenting sau relația dintre părinte și minor. 

Materialul va fi transmis azi, 21 martie, de la ora 14. Rămâneți alături de noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel