Dr. Liviu Oltean: Pacientul merită să fie tratat în condiții civilizate, chiar dacă fac sacrificii

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @tongpatong
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @tongpatong

Secțiile Pavilionului B ale Spitalului Colentina au fost relocate în alte pavilioane, date fiind lucrările ample de modernizare care au loc aici. În tot acest timp, a scăzut numărul pacienților care au fost tratați în Pavilionul B. 

Pavilionul B al Spitalului Colentina a fost închis pentru o perioadă determinată de timp. Aici au loc lucrări de modernizare, fiind finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Din acest motiv, activitatea medicală este redirecționată către alte pavilioane.

Modernizările și impactul asupra actului medical

Dr. Liviu Oltean, managerul Spitalului Clinic Colentina, a explicat, în exclusivitate pentru DC MEDICAL despre ce lucrări este vorba și de ce a fost necesară suspendarea activității pe o perioadă determinată de timp.

Conducerea unității medicale susține că activitatea a suferit mici modificări, s-a redus numărul de pacienți, dar totul până când lucrările vor reveni la normal. Dr. Liviu Oltean subliniază că toate aceste lucrări vor îmbunătăți calitatea actului medical și vor spori gradul de confort al pacienților, dar și al cadrelor medicale care își desfășoară activitatea în cadrul unității medicale.

”Pacienții beneficiază de servicii medicale și acolo și în altă clădire. Deja funcționează mai bine de jumătate din Pavilionul B. Nu funcționează blocul operator și secțiile chirurgicale. Vor fi date în folosință la sfârșitul lunii. Lucrările au fost mai complexe. Blocurile operatorii s-au modificat în funcție de necesitate. Adică au fost mutate în alte pavilioane. Nu cred că nu se operează piciorul diabetic. E puțin probabil. În general, noi nici nu tratăm genul acesta de patologie. 

...

Citiți mai departe pe DC Medical.ro:  https://www.dcmedical.ro/cand-se-redeschide-pavilionul-b-de-la-spitalul-colentina_648611.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel