EXCLUSIV  Dr. Liliana Pădure, îngerul copiilor, la DC News. Medicul care alină suferințele

Scutaru Cristina / 17 mai 2018 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dr. Liliana Pădure, managerul Centrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii "Dr. Nicolae Robănescu" din București, a fost invitată la interviurile DC News.

Emisiunea va fi difuzată vineri, 18 mai, la ora 11:00. Interviul va putea fi urmărit atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe pagina de Youtube, în acest articol.

 

Prima secție de recuperare funcțională a copiilor cu deficiențe fizice

Centrul Național Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima secție de recuperare funcțională a copiilor cu deficiențe fizice și neuro-psiho-motorii din România.

Liliana Pădure este medicul care alină suferințele copiilor cu probleme neuro-psiho-motorii. De peste 20 de ani, își dedică viața recuperării copiilor care suferă de afecţiuni neurologice și a celor care au supravieţuit accidentelor. Problemele micuților îi amintesc de povestea sa de viață: Liliana Pădure s-a născut prematur şi a rămas cu o malformaţie la mână.

Stați cu noi pentru a urmări un interviu de suflet cu un specialist care are grijă de copii! Emisiunea va fi difuzată vineri, 18 mai, la ora 11:00. Interviul va putea fi urmărit atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe pagina de Youtube, în acest articol.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26