Dr. Emilian Imbri: Aș vrea să transmit astăzi, poate mai serios decât am încercat să transmit patru luni, un lucru

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din București, a transmis miercuri dimineață un mesaj privind situația cu care România se confruntă în prezent. 

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din București, a declarat în direct, miercuri dimineață, că situația devine din ce în ce mai critică.

„Aș vrea să transmit astăzi, poate mai serios decât am încercat să transmit patru luni de zile, că situația devine din ce în ce mai critică și că joaca asta pe care o facem o să devină inutilă. E o discrepanță uluitoare între ceea ce se întâmplă în realitate și strădania de a legifera, de a găsi cu cine o să stea copilul”, a spus dr. Emilian Imbri la Realitatea Plus. 

Managerul de la „Victor Babeș” a precizat că în unitatea sanitară există locuri nu pentru că nu sunt bolnavi de Covid-19, ci pentru că aceștia nu se mai internează. În continuare, dr. Emilian Imbri a povestit că reprezentanți ai spitalelor Covid din țară roagă preluarea pacienților în stare gravă pentru că nu există destui medici la Terapie Intensivă. 

„Noi avem locuri în spital pentru că oamenii nu se mai internează. Avem discuții față în față cărora li se spune *Aveți testul pozitiv și spun *Minunat. Și pleacă acasă cu familia. Noi ne întrebăm cu cine lasă copiii după ce pupă toată familia?! Spitale Covid din țară ne roagă să primim bolnavi în stare gravă și nu că n-au unde să-i primească, ci pentru că n-au medici de la Terapie Intensivă care să-i poată să-i îngrijească”, a mai spus dr. Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel