EXCLUSIV  Dr Carmen Liliana Dincă, virozele și gripa la copii. Interviurile DC News și DC Medical

DR Carmen Liliana Dincă. Foto: DC Medical
DR Carmen Liliana Dincă. Foto: DC Medical

Dr Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatrie, vorbește astăzi, de la ora 11.00, la Interviurile DC News și DC Medical, despre pericolul dat de viroze și de gripă la copii. Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Dr Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatrie, este șeful Secției de Pediatrie de la Spitalul Clinic Sanador. La Interviurile DC News și DC Medical, specialistul va aborda, în principal, virozele și gripă.

Mai devreme decât anul trecut, anul acesta în România au fost confirmate primele cazuri de gripă clinică. În plus, spun medicii, gripa și virozele își pierd treptat sezonialitatea, ceea ce aduce noi probleme și provocări.

La emisiunea de astăzi vor afla răspunsuri la câteva întrebări esențiale. În primul rând, cum a debutat sezonul gripal 2019-2020, cum facem diferența între cele două afecțiuni și ce mijloace de protecție avem la îndemână?

Apoi, de ce se recomandă ca cei mici fie vaccinați împotriva gripei? Când se face vaccinul antigripal, adică de la ce vârstă este el indicat și de ce? Ce simptome pot să apară după efectuarea vaccinului? Mai este posibil ca cel mic să facă gripă deși a fost vaccinat?

În ce cazuri nu se recomandă vaccinarea antigripală? Care sunt simptomele care apar în cazul pacienților alergici la substanțele din vaccin? Și, nu în ultimul rând, de ce vaccinul contra gripei trebuie făcut în fiecare sezon?

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Ulterior ea va putea fi urmărită și aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel