Dr. Beatrice Mahler, prima reacție după vaccinarea anti-Covid

Dr. Beatrice Mahler
Dr. Beatrice Mahler

Managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală, dr. Beatrice Mahler, a vorbit despre experiența sa cu vaccinul anti-Covid-19.

Întrebată la Digi 24 dacă a avut vreo reacție adversă după imunizarea de astăzi, dr. Beatrice Mahler a răspuns: „Nu, mă simt foarte bine, nu am nicio reacție adversă după administrarea vaccinului”.

„Cu siguranță, fiecare persoană e bine să fie informată atunci când vorbește sau când ia în calcul posibilitatea de vaccinare. Așa cum s-a văzut astăzi la Institutul «Marius Nasta», recomandarea de vaccinare sau mesajul pentru a accepta vaccinul a fost dat de mai mulți colegi. Primul care a fost vaccinat este decanul de vârstă, prof. Florin Mihălțan”, a continuat medicul.

Peste 95% din personalul Institutului a dorit vaccinarea

„În prima etapă în care am solicitat un punct de vedere, peste 95% din personal dorea să se vaccineze. Ieri am solicitat 220 de doze care au venit în cursul acestei dimineți. O mare parte din ele au fost administrate și pentru mâine am făcut o altă solicitare tocmai pentru că am reușit să vaccinăm un număr mai mare de persoane”, a continuat dr. Beatrice Mahler. A doua doză îi va fi administrată peste 21 de zile, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel