Dr. Anthony Fauci, recomandări pentru Crăciun. "Omicron te va găsi dacă nu ai fost vaccinat"

Anthony Fauci: Mulţi copii vor ajunge 'inevitabil' la spital
Anthony Fauci: Mulţi copii vor ajunge 'inevitabil' la spital

Dr. Anthony Fauci a venit cu mai multe recomandări pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Dr. Anthony Fauci le recomandă oamenilor să evite să se vadă cu rudele nevaccinate în perioada sărbătorilor de iarnă deoarece varianta Omicron s-a răspândit rapid în toată țara, scrie Business Insider.

„Cred că avem de-a face cu o situație suficient de gravă încât, dacă există o persoană nevaccinată, aș spune: „Îmi pare foarte rău, dar nu de data aceasta”, a declarat cel mai cunoscut expert în boli infecțioase al SUA. El a adăugat: „Poate altă dată, când totul se va termina”.

Sfatul lui Fauci vine în contextul în care ce Omicron a devenit rapid cea mai răspândită variantă a coronavirusului în SUA. Reprezintă 73% din cazurile recente de COVID confirmate, conform celor mai recente cifre de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Puțin peste 70% din populația SUA, cu vârsta de 12 ani sau peste, este complet vaccinată, arată datele CDC, iar 30,4% dintre cei care sunt complet vaccinați au primit o doză booster.

Fauci, despre COVID-19: Te va găsi

Fauci a spus că varianta Omicron „te va găsi” dacă nu ai fost vaccinat. El a adăugat că speră ca oamenii nevaccinați să „lase deoparte orice considerație ideologică” și să se vaccineze pentru a se proteja pe ei înșiși și pe alții.

„Este cel mai bun lucru pentru tine și familia ta, dar și responsabilitatea ta socială, să nu-ți permiți să fii un vehicul de răspândire către altcineva care ar putea fi foarte vulnerabil”, a spus el.

Bill Gates, despre Omicron: "Am putea intra în cea mai gravă parte a pandemiei". Când se va termina

Și Bill Gates a vorbit despre Omicron. Într-o serie de tweet-uri, postate marți seara, acesta spune că intenționează să-și anuleze majoritatea planurilor de vacanță și a avertizat că Statele Unite „ar putea să intre în cea mai gravă parte a pandemiei” din cauza variantei Omicron.

Afirmând că varianta Omicron se răspândește mai repede decât orice virus din istorie, miliardarul și co-fondatorul Microsoft a spus că marea necunoscută rămâne cât de grav te poate îmbolnăvi varianta Omicron. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel