Două surori de 14 şi 15 ani, obligate să se prostitueze de către ruda care le avea în grijă

buza
buza

Caz incredibil la Buzău. Două surori de 14 şi 15 ani au fost obligate să se prostitueze de către ruda care le-au luat în grijă după divorţul părinţilor, trei persoane fiind arestate preventiv în acest caz.

După ce părinţii lor s-au despărţit, fetele au ajuns la o rudă îndepărtată a tatălui lor, o tânără de 25 de ani, în localitatea buzoiană C.A. Rosetti. Aceasta, împreună cu concubinul ei în vârstă de 35 de ani, le-a obligat pe cele două surori să se prostitueze. Fetele erau duse fie la locuinţa clienţilor, fie pe câmp şi primeau pentru raporturile sexuale sumele cuprinse între 30 şi 100 de lei. Timp de trei luni, fetele au întreţinut relaţii sexuale cu zeci de clienţi, până când au fost salvate de poliţişti.

"În urma percheziţiilor, la două dintre imobilele frecventate de membrii grupării au fost găsite cele două fete şi au fost ridicate sume de bani provenite din activitatea practicată de acestea", a declarat Amalia Călugăru, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Fetele au fost duse într-un centru de plasament, unde sunt consiliate psihologic. "Fetele beneficiază, în paralel cu măsura de rezidenţă în cadrul centrului de plasament, de consiliere psihologică şi consiliere juridică", a precizat directorul DGASPDC Buzău, Claudia Roşioru pentru Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel