Două societăți comerciale din București, amendate pentru nerespectarea restricțiilor în pandemie

Două societăți comerciale din București, amendate pentru nerespectarea restricțiilor în pandemie. Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com.
Două societăți comerciale din București, amendate pentru nerespectarea restricțiilor în pandemie. Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com.

Poliția Capitalei a anunțat în această seară că două societăți comerciale au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică şi nepurtarea măştilor de protecţie.

Administratorii a două societăţi comerciale din Bucureşti au fost sancţionaţi de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică şi nepurtarea măştilor de protecţie a anunţat, sâmbătă seara, Poliţia Capitalei, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 Poliţie a constatat nerespectarea măsurilor de distanţare fizică în două unităţi de alimentaţie publică, fapt pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 şi respectiv 3.000 de lei administratorilor societăţilor comerciale.

"La acest moment, în urma constatărilor, sunt aplicate şi sancţiuni pentru neportul măştii de protecţie", au mai spus reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel