Două românce din Italia, acuzate că au chinuit un bătrân dintr-un azil

Două îngrijitoare din România sunt acuzate că au abuzat într-un mod oribil un italian de 94 de ani internat la un cămin de odihnă din Ravenna. Cele două femei, angajate ale căminului respectiv, îl aveau pe bătrânul respectiv în grijă, dar obişnuiau să-l lase mai mereu nehrănit, scrie observator.tv. 

Conform ANSA, totul a culminat cu un incident petrecut în urmă cu aproximativ o lună.

Enervate că italianul refuză să meargă la baie, pentru a fi spălat, româncele l-au luat pe sus pe bătrân, l-au dus în baie şi l-au dezbrăcat în pielea goală. Au observat că bărbatul tocmai făcuse pe el astfel că au luat materiile fecale ale acestuia, i le-au băgat în gură şi l-au mânjit cu ele pe toată faţa.

Sursa amintită precizează că este foarte posibil ca incidentul să fi trecut neobservat dacă o angajată poloneză nu era în zonă. Femeia a mers acasă şi a povestit tot soţul ei. A doua zi, a mers direct la şefii instituţiei şi le-a dat în gât pe cele două românce, după care şi-a dat demisia. Mai mult, ea a povestit totul şi poliţiştilor.

Româncele au rămas fără loc de muncă, dar riscă şi să răspundă penal pentru incidentul respectiv. În plus, activitatea la căminul respectiv a fost întreruptă pe termen nedeterminat, fiind considerată o instituţie care atenta la sănătatea publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel