Două persoane sunt date dispărute în județul Timiș. O minoră și un bărbat cu pierderi de memorie

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru depistarea unei minore a ale unui bărbat cu pierderi de memorie.

UPDATE: Minora de 16 ani, din Lugoj, care a fost dată dispărută vineri seara, a fost găsită, sâmbătă, de poliţiştii din localitate. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a informat că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru depistarea unei minore de 16 ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj.

"La data de 4 octombrie, la ora 20,20, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, Majlat Ramona, în vârstă de 16 ani, din Lugoj. Ea ar fi plecat de la şcoală în jurul orei 13,00 fără a se mai întoarce la Centrul de Plasament din Lugoj", se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş, remis sâmbătă Agerpres.

Minora are 1,60 m înălţime, păr lung şaten, ochii căprui, faţă rotundă. La data dispariţiei purta o bluză roz, pantaloni negri tip blug şi încălţăminte sport albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Bărbatul dispărut

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat de 64 de ani, dispărut de pe raza localităţii timişene Nevrincea.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia bărbatului, care ar fi plecat de acasă către localitatea Oţelul Roşu din Caraş-Severin, pentru a-şi vizita sora, iar până în prezent nu a mai revenit, se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş, remis, sâmbătă, Agerpres.

Bărbatul are 1,70 m înălţime, 65 - 70 kg, ochi căprui, constituţie atletică, faţă ovală, prezintă calviţie. La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni tip blug de culoare închisă, palton de culoare închisă şi încălţăminte sport de culoare închisă.

Bărbatul este luat în evidentele instituţiilor medicale cu pierderi de memorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel