Două persoane rănite grav într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite grav într-un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism, pe DN13 (E60). 

Două persoane au fost rănite grav, miercuri, într-un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism, pe DN13 (E60), în afara localităţii Vânători. 

Ce s-a întâmplat 

'Este vorba despre un accident rutier între un autocamion şi un autoturism. Victima din autocamion a fost preluată de către echipajul SAJ, aceasta este de sex masculin, de aproximativ 50 de ani, este conştientă. Pompierii militari au executat manevrele de descarcerare şi extragere a victimei din autoturism, victima este conştientă, este o persoana de sex masculin, de aproximativ 50 de ani. Victima din autoturism este descarcerată şi predată echipajului SMURD. La fata locului a aterizat şi elicopterul SMURD', a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, un bărbat de 66 de ani, din judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Braşov-Sighişoara, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 61 de ani, din judeţul Călăraşi. 'În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, aceştia aflându-se în stare de conştienţă, fiind preluaţi de echipajele medicale în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate', au menţionat reprezentanţii IPJ Mureş. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările producerii accidentului. 'Traficul a fost reluat, în acest moment circulându-se pe ambele sensuri', a mai anunţat IPJ, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel