Două persoane grav rănite într-un accident rutier

Două persoane au fost grav, într-un accident produs pe DN7, în județul Vâlcea.

Două persoane au fost grav rănite şi alte două persoane au suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs joi seara, în urma coliziunii dintre automobil şi un TIR, pe DN7, în zona barajului din nordul oraşului Râmnicu-Vâlcea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit Agerpres, persoanele rănite se aflau în automobil în momentul impactului cu TIR-ul. Două dintre victime au rămas încarcerate şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase din maşină. Persoanele descarcerate erau inconştiente atunci când au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital. 

[citeste si]

Toţi cei patru răniţi, atât cei cu răni grave cât şi cei cu răni uşoare, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea de către echipaje de Ambulanţă şi SMURD. Persoanele rănite au vârste între 22 şi 29 de ani, sunt din judeţ şi lucrau în Vâlcea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, în accident a fost implicat un automobil marca Logan care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea - Piteşti. Automobilul a pătruns pe contrasens în derapaj, în condiţii de carosabil umed şi de neadaptare a vitezei şi a intrat frontal într-un TIR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel