Două persoane din Gorj, reţinute sub acuzaţia că au obligat o minoră să se prostitueze

Două persoane din judeţul Gorj au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, fiind acuzate că au recrutat o fată de 15 ani, pe care au obligat-o să se prostitueze. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada octombrie 2016 - aprilie 2017, inculpaţii F.C.-C. şi N.M., în vârstă de 29 şi 30 de ani, din Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti, judeţul Gorj, au recrutat o minoră, de 15 ani, prin inducere în eroare şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate, pe care ulterior au adăpostit-o în scopul exploatării sexuale. Suma de bani obţinută din exploatarea sexuală a minorei este de aproximativ 15.000 lei.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj au efectuat trei percheziţii domiciliare cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate două laptop-uri, 20 de hard disk-uri, un stick de memorie, cinci telefoane mobile şi mai multe DVD-uri. Vineri, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel