Două jurnaliste, dispută pe Iohannis. Sondaj: Cine are dreptate?

Credit foto: Cătălin Georgescu
Credit foto: Cătălin Georgescu

Vizita lui Klaus Iohannis în Piața Universității este considerată de unii politicieni drept o tehnică de folosire a străzii pentru a presa Parlamentul, alții o văd ca pe o manevră de imagine, în vreme ce susținătorii spun că de aici începe reforma societății.

Blogger-ul Roxana Iordache, fostă jurnalistă la România Liberă, și Simona Gheorghe, jurnalist RTV, au postat comentarii pe Facebook.

Roxana Iordache

13 hrs ·

Asta înseamnă să ai sânge ca preşedinte, să mergi prin mijlocul oamenilor, care sunt în jurul tău ca sardelele - spre disperarea SPP - chiar dacă în faţa ta ridică unul o pancartă cu Iohannis, demisia. Ăsta-i preşedintele pe care l-am votat.

Simona Gheorghe

9 hrs ·

Iohannis a fugit cat a putut de repede de langa protestatarii din piata. Nu stiu de ce s-a mai dus. Am revazut imaginile. Cand sute de oameni striga la tine sa iei portavoce si sa le vorbesti, tu sa le intorci spatele? Chiar asteptau sa il auda, sa il vada spunand ceva. Si cand le intorci spatele sa iti mai si strige: de ce fugi, de ce fugi!!! Sigur l-au speriat unii care il si huiduiau.... Chiar nu isi da seama ca prin atitudinea asta poate intoarce totul impotriva lui?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel