Două fete, înecate într-un pârâu din Caracal

Ambulanta
Ambulanta

Două fete, în vârstă de nouă ani şi, respectiv, 14 ani, care s-au înecat vineri în pârâul Gologan din zona Stadionului Parc din municipiul Caracal, au fost scoase la mal în stop cardio-respirator şi li se aplică manevre de resuscitare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

Update: Cele două minore înecate vineri într-un pârâu din Caracal au fost declarate decedate, după ce manevrele de resuscitate efectuate de echipele medicale nu au avut rezultat favorabil, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

Ştirea iniţială: Ele au fost căutate şi scoase la mal de echipaje de pompieri şi scafandri de la ISU Olt. În zona în care s-au înecat fetele apa pârâului are o adâncime de aproximativ doi metri. 

"Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială de primă intervenţie cu peridoc şi ambarcaţiune cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD au acţionat în municipiul Caracal, zona Stadionului Parc, pentru căutarea a două minore posibil înecate în pârâul Gologan. La faţa locului s-a deplasat şi echipa de scafandri a ISU Olt, cu autospecială pentru transport scafandri şi echipamente la locul intervenţiei. Din primele informaţii este vorba de două minore, de 9 ani şi 14 ani. Ambele minore au fost găsite şi aduse la mal. Ele se află în stop cardio-respirator şi au fost începute manevrele de resuscitare", a precizat Băsăşteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel