Două femei şi copiii lor, găsiţi în PEȘTERĂ, în Vâlcea, la 2 săptămâni de la dispariţie

Şapte persoane au fost descoperite într-o peşteră din Vâlcea, la două săptămâni după ce fusese raportată dispariţia lor. 

Șapte persoane, respectiv două femei și copiii lor, dispărute de aproape două săptămâni, au fost găsite de jandarmi într-o peșteră din zona Mănăstirii Stănișoara, din județul Vâlcea, într-un cort. Femeile nu au spus forțelor de ordine de ce au recurs la acest gest. Cele șapte persoane, între care cinci copii, au fost date dispărute din data de 8 martie.

Femeile, una din judeţul Olt şi cealaltă din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, se aflau îmreună cu cei cinci copii ai lor într-o peşteră din zona Mânăstirii Stănișoara. Jandarmii au aflat unde sunt și au parcurs mai bine de trei ore până au ajuns la locul unde se aflau cele şapte persoane dispărute de aproape două săptămâni.

Aveau provizii

Aceștia le-au găsit pe cele două femei și pe copii într-un cort ridicat în peşteră, unde aveau provizii de mâncare şi apă.

„Cele șapte persoane, între care două femei și cinci minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara, unde aveau montat un cort. Cele două femei, una având domiciliul în județul Olt, iar cealaltă în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, nu au menționat forțelor de ordine motivul pentru care au recurs la acest gest.", anunţă, vineri, reprezentanţii IJJ Vâlcea, conform Mediafax. 

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Vâlcea, cele șapte persoane au fost preluate de poliţişti, care continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel