Două femei, decedate în condiţii groaznice

Accident
Accident

Două femei au decedat miercuri dimineaţa în judeţele Argeş şi Neamţ, una dintre ele cazând de la balcon.

NEAMŢ - izbită cu maşina

O femeie în vârstă de 32 de ani a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Adrian Rotaru. Potrivit acestuia, cele două persoane se aflau într-un autoturism care a lovit violent un gard de beton din satul Ruseni, comuna Borleşti.

În urma impactului, cele două victime au rămas încarcerate, având nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a fi scoase din maşină.

'Una dintre persoane, conştientă, a fost preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cealaltă persoană era inconştientă, fiind efectuate manevre de resuscitare. Ulterior a fost declarat decesul', a afirmat Rotaru.

[citeste si]

Argeş - căzută de la etaj

O femeie de 86 de ani din municipiul Câmpulung Muscel a murit, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etaj, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, printr-un apel la 112 s-a anunţat că o persoană a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe. La faţa locului a intervenit o autospecială SMURD, însă paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul victimei, o femeie în vârstă de 86 de ani.

Cazul este anchetat de poliţişti, principala ipoteză luată în calcul fiind aceea a unei morţi accidentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel