Două accidente, luni dimineața, pe DN 71, soldate cu un mort și doi răniți

Autoturismul implicat în accidentul de la Ulmi  Foto: Crișan Andreescu
Autoturismul implicat în accidentul de la Ulmi Foto: Crișan Andreescu

Două accidente de circulație au avut loc, luni dimineața pe DN 71, în localitățile Ulmi și Crângași din județul Dâmbovița soldate cu un mort și doi răniți.

„În această dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Crângași, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroșat și accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier, condus de un bărbat de 35 de ani. Totodată, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme care se deplasau pe drumul public și un alt autoturism staționat.

Polițiștii rutieri continua cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a informat IJP Dâmbovița.

Tot luni dimineața, o ambulanţă şi un autoturism au fost implicate  într-o coliziune pe DN 71, pe raza localitâții Ulmi, două persoane fiind rănite, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

“Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit că, pe drumul naţional 71, s-a produs o coliziune între două autovehicule (un autoturism şi o ambulanţă), conduse de doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 38 de ani. Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea a două persoane din autoturism, respectiv bărbatul de 35 de ani şi un pasager în vârstă de 26 de ani, cei doi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel