Dotări noi pentru spitalele din Ploieşti

Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Schuller din Ploieşti vor fi dotate cu 20 de paturi noi, câte 10 pentru fiecare unitate medicală.

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, anunţă ploieştenii că cele două spitale aflate în administrarea municipalităţii, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Schuller, vor fi dotate cu 20 de paturi noi, câte 10 pentru fiecare unitate medicală.

Municipalitatea ploieșteană a primit o donație din partea Asociației Volunteer for Life de 20 de paturi moderne, cu următoarele caracteristici: plaforma de pat conţine patru piese uşor de curăţat; mişcări de înălţime, trendelenburg, trendelenburg invers, cap şi picior a unui motor electric; platforme – partea superioară cap şi partea inferioară picior cu sistem de alunecare automata, indicaţia unghiului pentru spate montat pe şina capului; indicaţie unghi ansamblată pe şina de picioare care prezintă trendelenburg şi revers trendelenburg; sistem de plăci uşor demontabil şi instabil conceput din plastic PE igienic; roţi de protecţie din plastic cu rezistenţă la şocuri; componente metalice vopsite cu pulbere electrostatică anticorozivă după ce au fost tratate cu fosfat, dimensiune externă 102x219 cm, lăţime şine laterale exterioare 99 cm; platformă saltea 89x195 cm, extensie pat +27 cm, dimensiunea saltelei 85x194x12 cm.                                                                                         

Ce a declarat primarul Volosevici

“Salut această implicare a mediului de afaceri şi a ONG-urilor la dezvoltarea comunității locale pe care am observat-o la Ploiești, în ultimul timp. Paturile respective vor fi puse la dispoziția celor două spitale ploieștene în scurt timp și vor aduce un plus de confort în activitatea celor două unități medicale. Sănătatea este un domeniu important la nivelul fiecărei comunități locale, mai ales în contextul pandemic actual, iar pentru actuala administrație publică ploieșteană creșterea calității vieții și a serviciilor medicale oferite ploieștenilor este o prioritate” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.                                                                          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel