Dosarul Zambaccian. Cererea lui Năstase, respinsă

nastase
nastase

Avocații lui Adrian Năstase au cerut, luni, recuzarea judecătoarei Ioana Bogdan. Însă, cererea a fost respinsă cu trei voturi la două.

Procesul a fost reluat, dar a fost întrerupt din nou, pentru judecarea mai multor excepții, potrivit AM Press. Soții Adrian și Dana Năstase solicitaseră luni recuzarea Ioanei Bogdan. Motivul invocat este al imparțialității magistratului la judecarea dosarului instrumentat de foştii săi colegi de la DNA. Ioana Bogdan a ocupat funcția de consilier al fostului procuror șef al DNA Daniel Morar în perioada instrumentării dosarului.

Un alt aspect invocat în cererea de recuzare este acela că Ioana Bogdan nu a fost numită judecător prin decret prezidențial, ea transferându-se de la Parchet. Ioana Bogdan a făcut parte și din alte complete care au judecat dosarele lui Năstase – „Mătușa Tamara” și „Trofeul calității” (prima instanță). De fiecare dată, fostul premier a făcut cereri de recuzare a judecătoarei, care au fost însă respinse. Și Ioana Bogdan a făcut o cerere de abținere cu privire la unul din dosare, respinsă de asemenea.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel