Dosarul Transferurilor. George Copos, dat în judecată de FC Rapid pentru recupreararea prejudiciului

George Copos a fost dat în judecată de FC Rapid pentru recuperarea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari din Dosarul Transferurilor.

FC Rapid nu s-a constituit parte civilă în Dosarul Transferurilor deoarece, la momentul începerii procesului, clubul se afla în proprietatea lui George Copos. Acum însă, gruparea al cărui acţionar majoritar este Adrian Zamfir, se află în insolvenţă, iar conform procedurilor legale în vigoare este obligată să încerce recuparea tuturor sumelor datorate.

În procesul aflat pe rol la Secţia a VI-a Civilă a Tribunalului Bucureşti, avocaţii lui George Copos au depus o întâmpinare, iar instanţa urmează să stabilească un prim termen de judecată.

Citește și: Dosarul Transferurilor: Vezi ce sume de bani pierd greii fotbalului în urma condamnărilor

"Curtea de Apel Bucureşti, în hotărârea din Dosarul Transferurilor, afirmă că Rapid a fost prejudiciat cu 1,3 milioane de dolari de către George Copos în urma transferurilor jucătorilor Cristian Dulca şi Florin Bratu. Hotărârea penală nu face o distincţie între SC FC Rapid SA, actuala societate care administrează clubul, şi AFC Rapid, asociaţia care administra gruparea la momentul realizării celor două transferuri. Instanţa este singura în măsură să stabilească dacă actuala societate are de recuperat prejudiciul respectiv sau nu", au precizat, pentru Mediafax, sursele citate.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel