EXCLUSIV  Înregistrare BOMBĂ Kovesi - Băsescu! VIDEO

Anca Murgoci / 21 dec 2019 / 18:45 Salveaza PDF Comentarii

La 30 de ani de la Revoluție încă se caută vinovați pentru evenimentele din 1989. Pentru neaflarea adevărului se face vinovat și un Procuror General ultra-adulat în zilele noastre.

Laura Codruța Kovesi avea timp să rezolve Dosarul Revoluției. A fost Procuror General al României din 2 octombrie 2006 până pe 2 octombrie 2012. N-a reușit.

Poate unii dintre dumneavoastră ați uitat, dar chiar Traian Băsescu o trăgea la răspundere, în 2009, pentru că nu face nicio mișcare în Dosarul Revoluției. La acel moment, președintele României, o întreba furios pe Kovesi dacă are o soluție în acest caz.

Fragment din discuția de la Cotroceni din 2009:

 

 

Amintim că Traian Băsescu îi cerea Laurei Codruței Kovesi ”o speranță" că Dosarul Revoluției și Dosarul Mineriadei vor fi soluționate. Aceasta i-a spus că se va lucra cu celeritate. Depinde ce înțelege fiecare prin celeritate...

”Dar nu pot să vă promit o soluție și nici să îndrept ce timp de 18 ani nu s-a făcut. Vom avea o soluție cât de repede se poate", spunea Kovesi în 2009.

”Nu mă confundați cu un ziarist căruia îi faceți o declarație! Vorbiți cu șeful statului, care vă spune așa: au murit 1.600 de oameni la Revoluție, iar voi închideți dosarul (...) Au murit oameni la mineriada din 13-15 iunie. Ce vreți să-mi spuneți, că vă impun o soluție? Vă impune realitatea să spuneți dacă s-au împușcat singuri oamenii ăia sau au fost împușcați!", a fost răspunsul lui Traian Băsescu, vizibil supărat pe Laura Codruța Kovesi. Oricum... Traian Băsescu o făcea în mod demagogic, sperând la voturile victimelor de la Revoluție.

VEZI VIDEO cu disputa Kovesi - Băsescu despre Revoluție când fostul președinte îi cerea socoteală Procurorului General al României:

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23