Dosarul Revoluției. Augustin Lazăr, DECIZIE - anunțul zilei 8 aprilie 2019

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a făcut anunțul zilei în data de 8 aprilie 2019.

Augustin Lazăr a făcut o declaraţie de presă luni, la ora 11:00, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Procurorul general al României a venit cu soluţionarea unei cauze istorice.

”Astăzi, s-a înaintat rechizitoriul în Dosarul Revoluției. E un moment care marchează îndeplinirea unei datorii de onoare față de istorie și patrie”, a zis Augustin Lazăr.

”Astăzi, juriștii încheie această prezentare, prezentând adevărul judiciar. 3.330 de volume cuprinde, dintre care 2.030 au fost instrumentate după 13 iunie 2016. Datorăm soluționarea unei echipe de procurori militari cu experiență, știință. Echipa a avut capacitatea de a se regenera neîncetat, a reușit să obțină cooperarea mai multor instituții ale statului. A fost, pe alocuri, o noutate în acest domeniu. S-au identificat documentele clasificate. Doresc să adresez mulțumiri: Ministerului Apărării Naționale, pentru punerea la dispoziție a mai multor documente militare de arhivă, Senatului României, CNAS, Serviciului Român de Informații, Ministerului Afacerilor Interne”, a spus Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel