Dosarul Revoluţiei, anunţ Lazăr. Nicolai: Dacă acesta a fost planul, nu i-a reuşit

Mihai Ciobanu / 08 apr 2019 / 13:33 Salveaza PDF Comentarii
Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai a comentat, într-o intervenţie la România TV, asupra anunţului făcut de către Augustin Lazăr, privind finalizarea Dosarului Revoluţiei. 

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai priveşte cu suspiciune punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu în acest dosar. 

"Deja s-a mers prea departe după părerea mea. Istoria nu mă convinge, cel puțin pe mine personal, de vinovăția lui Ion Iliescu. Cred că ceea se întâmplă în momentul de față, a găsi într-o explicaţie mai mult jurnalistică decât o explicaţie care să îmbrace profesional o realitate şi din punct de vedere al dreptului, faptul că Ion Iliescu a creat o stare de psihoză. 

Să ne amintim de psihoza creată de toate acele persoane care se  văitau pe la televiziunea publică, de toate zvonurile care s-au creat în momentele acelea. În orice caz Revoluţia Română a fost în parte revoluţie română dar sunt absolut convinsă că la evenimentele de la Bucureşti au lucrat şi servicii de informaţii străine. Probabil că, în continuare, domnul Lazăr încearcă să acopere chestiunile care ţin de evenimentele de dinainte de 1989. Dar dacă planul managerial al domnului Lazăr a fost să explice istoria, nu cred că i-a reuşit", a declarat Norica Nicolai.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27