DOSARUL REVOLUȚIEI. Petre Roman, ULUIT: Eram să-mi pierd viața. Sunt foarte, foarte supărat

petre-roman
petre-roman

Petre Roman a reacționat la solicitarea lui Augustin Lazăr, procuror general al României, de urmărire penală a sa, adresată președintelui Klaus Iohannis. 

”Nu am fost înștiințat. Această cerere de urmărire penală mă găsește în situația de a fi revoltat. Sunt uluit de această chestiune. Era să-mi pierd viața la baricadă, nu am avut niciun fel de implicare, de nicio natură, de niciun fel, cu ce s-a întâmplat în zilele aceea. Am fost în situația de a fi chiar țintă. Această cerere o cred absurdă. Nu știu ce să cred.” a spus Petre Roman la Antena 3. 

”Sunt foarte, foarte supărat”

El a adăugat că a fost de două ori în fața procurorilor: ”Am depus o lungă mărturie și părea că lucrurile sunt lămurite. Ce se întâmplă acum mă surprinde. Nu înțeleg. Nu găsesc niciun capăt de motivație pentru această chestiune. Eu credeam că intervenția mea de la televiziune din acel moment era pentru a liniști oameni, situația, părea foarte periculoasă și s-a și dovedit. Nu aveam niciun fel de funcție. Am devenit prim-ministru în 27 decembrie, nu înainte. Sunt foarte, foarte supărat. Chiar dacă lucrurile or să se dovedească așa cum sunt, creează o situația asupra mea ceea ce se întâmplă acum.” 

[citeste si]

”De ce nu sunt cercetați penale cei care dețineau atunci funcții în armată? Ce legătură am eu cu armata. E o lipsă de logică totală” a mai subliniat Petre Roman. 

”Îmi creează sentimentul că avem de-a face cu o manipulare. Eu eram profesor la universitate. Era să-mi pierd viața acolo” a mai spus Petre Roman. El se întreabă în ce fel ar fi putut să manipuleze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel