Dosarul "Referendumul": Cine este mortul care a făcut denunțul

dragnea2213_25012000
dragnea2213_25012000

Dosarul "Referendumul", în care urmează să fie judecate 75 de persoane, printre care și vicepremierul Liviu Dragnea, este bazat pe denunțul unui mort. 

Denunțul în dosarul mitei la Refendum a fost făcut  de către Gheorghe Jianu, care este mort de 25 de ani. Fiul lui, Florin Jianu, a fost surprins de veste, el nu credea că tatăl său mort s-a trezit din morți și a depus o plângere penală împotriva vicepremierului Liviu Dragnea, în dosarul Referendumul.

Dragnea, declarație șocantă: Un mort mi-a făcut plângere în dosarul “Referendumul”

"Am rămas surpins, taică-miu e mort din 1988", a declarat Florin Jianu, la Antena 3. Bărbatul a precizat că nu face nicio plângere, pentru că nu are încredere în Justiție.

Primarul comunei Islaz a declarat că a verificat datele despre Gheorghe Jianu, care a decedat în 1988. Bărbatul nu avea CNP și a murit din cauza hipertensiunii. Cel care a făcut denunțul nu a precizat CNP-ul. Primarul a declarat că "este cusut cu ață albă" și că cineva din comună s-a folosit de numele decedatului și nu și-a anumat responsabilitatea pentru plângerea făcută.

Totuşi, plângerea a rămas în dosar, deşi există un document care atestă faptul că denunţatorul său a murit în urma cu 25 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel