Dosarul presupuselor prostituate de lux începe marți

Diana Gureşoaie riscă  ani grei de închisoare
Diana Gureşoaie riscă ani grei de închisoare

Fosta iubită a lui Cristi Tănase, Diana Gureşoaie, va da explicaţii, marți,  în instanţă după ce a fost acuzată de proxenetism de procurori, alături alte două tinere cercetate în acest caz

Diana Gureşoaie și cele două tinere sunt acuzatre de procurori că ar fi trimis vedete TV să se prostitueze pe sume mari de bani, iar cei care plăteau aceste servicii erau oameni de afaceri.

Procurorii au stabilit că cele trei fete cercetate în acest caz luau bani de pe urma afacerii cu alte domnisoare dispuse să ofere servicii sexuale contra cost, potrivit cancan.ro. O noapte de plăcere costa şi 2.000 de euro.

"Strâmba lui Dodel" (25 de ani), porecla cu care s-a ales Diana Gureşoaie, după relația pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Tănase, este acuzată că racola fete pe care le invita la petreceri în cluburi. Potrivit procurorilor, la aceste petreceri domnișoarele erau invitate de diverși bărbaţi să-şi petreacă noaptea cu ei.

Răsplata era una pe măsură. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit in schimbul favorurilor sexuale un apartament in Capitala, iar intermediarele primeau si ele pentru amabilitatea lor pana la 500 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel