Dosarul Microsoft- Cine l-a declanșat. Victor Ponta: Masochism?

Premierul Victor Ponta a explicat că vorbește în presă despre dosarul Microsoft, pentru că DNA nu l-a acuzat de nimic, ci presa.

Premierul a vorbit despre relațiile cu martorul din dosarul "Microsoft", ce-l acuză, că "N-am avut niciun fel de relații cu Claudiu Florică, nu mă ocupam de licențe, deci nu avea de ce să-și facă de lucru cu mine". 

Victor Ponta, în dosarul Microsoft. Prima reacție: E o glumă, nu?

Premierul a precizat că "acest dosar a fost declanșat de raportul Corpului de Control pe care eu l-am trimis la Parchet. Poate că dintr-un gest de masochism m-am reclamat eu pe mine?".

Victor Ponta a adăugat: "Domnul Dan Nica este acuzat că a semnat un document în noiembrie 2004. Domnul Dan Nica nu mai era ministru din luna iunie. Cum putea să semneze ca ministru în noiembrie 2004? Mi se par niște lucruri făcute cu puțin profesionalism dar, evident, justiția va cerceta și își va spune cuvântul. Ce a fost înainte de 2004, au fost sancţionaţi prim-miniştri, miniştri şi noi am făcut multe sesizări când am venit la guvernare. Eu am prezentat probe clare, domnul Funeriu şi domnul Vreme au trecut în evidenţă mai multe computere decât au fost achiziţionate. Procesul necesar corect de combatere a corupţiei trebuie să continue fără să ţină cont de campaniile electorale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel