Dosarul medicului vasluian, suspectat de uciderea unei adolescente, închis

Procurorii vasluieni au închis, joi, dosarul în care medicul chirurg Octavian Marcu de la Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" din Bârlad a fost cercetat pentru omor în cazul dispariției unei adolescente, cu care acesta a avut o relație, informează Agerpres.

În alt dosar, în care medicul este cercetat pentru act sexual cu un minor și șantaj, competența a fost declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Potrivit procurorului criminalist Alice Ruja, nu există indicii că adolescenta dispărută anul trecut ar fi decedată. 'Există probe că minora era în viață în ziua dispariției', a precizat Alice Ruja.

Polițiștii criminaliști au efectuat în luna iulie a anului trecut percheziții la mai multe proprietăți — locuințe, terenuri și autoturisme — ale medicului chirurg de la Spitalul de Urgență Elena Beldiman din Bârlad. Percheziții au avut loc și la camera de gardă a spitalului bârlădean, unde Octavian Marcu ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu minora dispărută.

Tânăra, care învăța la un liceu din Bârlad, ar fi început o relație cu medicul chirurg Octavian Marcu, care este căsătorit, după care l-ar fi șantajat pe acesta că face publică relația.

Medicul, care deține și funcția de consilier local, a fost exclus din PDL anul trecut, din cauza faptul că ar fi adus, prin implicarea în acest caz, grave prejudicii de imagine partidului. El activează în continuare în Consiliul Local Bârlad, ca independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel