Dosar Vanghelie. Pavel Abraham-Cristina Trăilă, replici în direct la România TV

Spiritele s-au aprins la România TV, vineri seară. Avocatul Pavel Abraham și Cristina Trăilă, fosta șefă ANRMAP, au discutat, pe un ton ridicat interceptările din dosarul lui Marian Vanghelie, în care apar realizatorul TV Rareș Bogdan și președintele Klaus Iohannis. 

Iată discuția dintre cei doi: 

Pavel Abraham: Eu întreb cum în faza aceasta nepublică, aceste informații au ajuns în spațiul public. A doua problemă este că în referat trebuie trecute elemente strict legate de faptă, de persoana care a săvârșit-o și împrejurările concrete ale acesteia, ajungem în situația în care mătuim toți oamenii politici. Eu ridic o problemă deosebită: n-au trecut câteva luni de când domnul Iohannis a devenit președinte și-i mătuim imaginea. Acest lucru apărând public acum îl pune într-o situație deosebită ca probleme de imagine. Eu spun acum 'ce problemă este când au discutat doi oameni despre domnia sa?', dar cetățeanul de rând va spune că dl Iohannis vrea cu orice preț să-l schimbe pe dl Ponta, se implică în politică și rezolvă majoritățile. 

Cristina Trăilă: Totuși, o clipă. Introduceți în această discuție numele lui Klaus Iohannis inutil. Iertați-mă, este o interceptare. Nu aducem în discuție ca și subiect sau ca și personaj principal numele lui Klaus Iohannis sau pe Klaus Iohannis, când știm pe foarte bine cum se creează aceste majorități. Nu era nevoie. 

VEZI ȘI: INTERCEPTĂRI MARIAN VANGHELIE. Rareș Bogdan, prima reacție

Pavel Abraham: E o chestiune veche, ați făcut politică, asta vă spun eu acum, dacă dl Iohannis schimbă majoritate și ce spunea Vanghelie are dreptate, atunci... 

Cristina Trăilă: Dar nu dl Iohannis schimbă majoritatea. Aveți o problemă de interpretare. 

Pavel Abraham: Dar cum o interpretați dumneavoastră?

Cristina Trăilă: Lăsați-mă să vă explic. Aici e vorba de o presupusă intervenție a lui Marian Vanghelie la Rareș Bogdan, nu văd ce legătură are Klaus Iohannis în acest context, este imaginația lui Vanghelie că s-ar putea crea majoritatea prin intermediul lui Klaus Iohannis. Nu e vorba de salvat nicio imagine, e vorba de realitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel