Dosar Romatsa. Dragoș Titea, secretar de stat la Transporturi, precizări după audiere

Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost chemat la audieri, în dosarul Romatsa, alături de alte cinci persoane. 

Secretarul de stat care acum se află la conducerea Ministerului Transporturilor, în contextul blocajului generat de războiul dintre palate, face precizări pe Facebook în urma audierii sale: 

”Având în vedere articolele apărute în media, în ultimele ore, cu privire la persoana mea și calitatea pe care o am în Ministerul Transporturilor și ca reprezentant al Guvernului României, pentru buna și corecta informare a opiniei publice, dar și a tuturor celor interesați, fac următoarele precizări:

Astăzi, am fost invitat de către organele de specialitate ale statului, care au desfășurat o activitate specifică la sediul Romatsa, să merg (în cursul zilei de azi sau mâine) să dau o declarație în respectiva speță.

Subliniez faptul că am mers de bună voie la sediul organelor de cercetare penală, de îndată ce am fost chemat. Am acordat și voi acorda tot sprijinul anchetatorilor cu privire la solicitările dânșilor.

În perioada la care fac referire organele de anchetă, aveam raporturile de muncă suspendate cu Romatsa.

Întăresc ideea că voi colabora cu anchetatorii ori de câte ori voi fi solicitat și voi da curs oricărei invitații pe care o voi primi de la aceștia.”

Vezi și: Dosar ROMATSA: Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, la AUDIERI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel