Cristoiu: Nicio probă împotriva lui Iliescu în dosarul ”Revoluției”. Parte din șirul de diversiuni până la ANTICIPATE

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Ion Cristoiu a vorbit despre retrimiterea dosarului Revoluției la Parchet, dar și despre implicarea lui Ludovic Orban în procedura de la Înalta Curte.

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre retrimiterea dosarului Revoluției la Parchet, după anunțul făcut de avocatul lui Ion Iliescu, ținând cont de faptul că, după 30 de ani, s-au adunat câteva mii se volume în dosar. Potrivit România TV, doar anul acesta s-au adunat trei mii se volume.

"Avem de-a face cu o diversiune și în această lună în care nici nu-mi dau seama ce se aniversează, lovitura de stat sau Revoluția. După părerea mea este una din diversiunile din lungul șir de diversiuni care se vor pune la cale până la anticipate, pentru ca opinia publică să nu fie atentă la ce se întâmplă la Guvern, la Președiniție. Eu chiar am scris cărți despre evenimentele din decembrie. Nu există probă juridică împotriva lui Ion Iliescu vă garantez. Acest dosar este un dosar total propagandistic. Nu există probă! Mulți au scris, am scris și eu, că Ion Iliescu a ordonat, a coordonat, dar nu există probe. Sunt un fel de povești. Sunt stupefiat și asta mi se pare evenimentul numărul unu, convocarea unor oameni, cât mai mulți, care repet, nu au nicio legătură cu ce se întâmpla în palate, că acolo aveau loc punerile la cale", a declarat Ion Cristoiu, în direct, la România TV.

Ludovic Orban l-ar fi sunat pe președintele Asociației 21 decembrie 1989 să-l întrebe cum decurge procedura de la ÎCCJ și dacă sunt probleme

 

"Nu mă miră. Deschiderea acestui dosar care e lipsit de orice probă juridică, are două mari implicații politice, inclusiv ce se întâmplă acum. Unu, ne face schizofrenici pentru că, iertați-mă, eu nu știu ce vom aniversa anul acesta. Nu puteam numi Revoluție atâta vreme cât în rechizitoriu se spune lovitură de stat. Doi, nu mă miră implicarea șefului Guvernului deoarece face parte, inclusiv acest tărăboi, că era nevoie să vină cât mai multă lume, că dacă venea numai Iliescu și doi, trei, nu mai era un Breaking News, face parte din campania de anti-pesedism, anunțată de Klaus Iohannis din seara celui de-al doilea tur", a mai spus el.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25