Dosar RCS-RDS, spălare de bani. DNA cere audierea lui Sorin Alexandrescu


Dosarul în care RCS RDS și șefii Digi sunt acuzați de spălare de bani avansează. În acest caz, DNA a cerut audierea lui Sorin Alexandrescu.

Instanța a judecat miercuri un nou termen în dosarul RCS-RDS, dosar în care Serghei Bulgac, Mihai Dinei, Ioan Bendei, Oprea Alexandru, Bădiță Florin – șefi la Digi 24 alături de fostul președintele al LPF, Mitică Dragomir și societatea RCS RDS au fost trimiși în judecată pentru infracțiuni precum spălare de bani, luare de mită sau complicitate la spălare de bani.

Dosarul vizează felul în care au fost cumpărare drepturile de televizare a campionatului românesc de fotbal de către RCS RDS. Printre altele Mitică Dragomir și Ioan Bendei sunt acuzați de DNA de luare și dâre de mită.

La termenul de astăzi procurorul DNA a solicitat audierea în acest dosar, în calitate de martori a lui Sorin Alexandrescu, fostul director Antenă Group și Dan Matiescu, fostul director al Jurnalului Național.

Avocații inculpaților au solicitat că cererea DNA se fie respinsă motivând cu așa-zise relații de dușmănie existențe între clienții lor și martorii propuși de DNA, în timp ce Mihai Dinei a fost acceptat că martor în dosarul în care Da Voiculecsu a fost achitat. DNA a trimis în august 2017 dosarul în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel