Dosar penal. Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino, la spital

Trei persoane care sunt angajaţi ai Castelului Cantacuzino din staţiunea prahoveană Buşteni au fost transportate, sâmbătă seară, la spital. 

A fost deschis dosar penal

Angajații au suferit arsuri produse de un lichid fierbinte în timpul organizării unui eveniment, în cauză fiind deschis un dosar penal.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, echipajele medicale au interveni la Castelul Cantacuzino pentru a prelua trei persoane care prezentau arsură produsă de un lichid fierbinte, acestea fiind angajaţi ai obiectivului. Cei trei au răni pe mâini şi picioare, victimele fiind doi bărbaţi de 48, respectiv 21 de ani şi o femeie de 28 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru Agerpre, că cei trei s-au accidentat în timp ce transportau apă fierbinte pentru un dispozitiv cu abur, în contextul desfăşurării unui eveniment.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova urmând, de asemenea, să facă verificări, a precizat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel