Dosar penal pentru un polițist. Ce a făcut bărbatul

Un polițist s-a ales cu dosar penal după ce a ucis câinele unei tinere cu o armă de vânătoare.

Un polițist din Bihor s-a ales cu dosar penal după ce a împușcat un câine cu o armă de vânătoare. Ofiţer de presă al Poliţiei Bihor a confirmat că incidentul a fost reclamat prin numărul de urgenţă 112 chiar de proprietara câinelui, o tânără în vârstă de 24 ani.

"Sâmbătă, în jurul orei 15.00, în timp ce reclamanta se afla cu câinele său la pivniţa proprietate personală, situată în afara localităţii Picleu, un bărbat ar fi împuşcat patrupedul care nu se afla în lesă", a declarat Lascău.

În prezent se efectuează cercetări de către polițiști

Poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Tileagd, care s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana bănuită că ar fi împuşcat câinele. Acesta ar fi, potrivit ebihoreanul.ro, un agent în vârstă 41 de ani, şef al Postului de Poliţie Brusturi, care ar fi împuşcat câinele cu o armă de vânătoare, în timp ce vâna pe un fond din comună.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase

Aceștia au început să îl cerceteaze pe colegul lor pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd. Totodată, suspectul fiind un poliţist, la nivelul Inspectoratului de Politie Judeţean Bihor a fost dispusă efectuarea de verificări de către Poliţiştii Biroului Control Intern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel