Urmărește emisiunea live


Poliția Capitalei, CONTROVERSĂ în incidentul tramvai - BMW. Dosar PENAL

Poliţia Capitalei a luat o decizie controversată în cazul maşinii lovite de tramvai în Bucureşti. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, iar imaginile au devenit virale. 

Practic, dacă şoferul maşinii BMW va depune plângere, vatmanul care i-a lovit maşina ar putea fi cercetat penal pentru distrugere, prin deschiderea unui dosar penal pentru distrugere. 

Pentru moment, singurul sancţionat de poliţişti este şoferul, care a primit o amendă de 2350 de lei şi căruia i-a fost suspendat permisul de conducere. 

„Atragem atenția participanților la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs șicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiți conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm și să își respecte partenerii de trafic", precizează Brigada Rutieră, conform Agerpres. 

În imagini se vede cum șoferul unui autoturism de lux frânează brusc în fața tramvaiului și pornește din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul acelerează și întră direct în bara din spate a mașinii.

VEZI ŞI Tramvai vs BMW, în Bucureşti - Video. Ce s-a întâmplat după şicanarea dintre vatman şi şofer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel